contact

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan telefonisch contact me met op of stuur een email.
Incubare
Anita Slodkowski-Oomen
Dorpsstraat 27
4711ND SINT WILLEBRORD
06 29344991
anita@incubare.nl


Parkeren in de straat is gratis. Je mag de oprit oplopen naar de lichtblauwe glazen deur.
Bus 312 stopt op 500 meter van de praktijk.
Via rotonde Vosdonkseweg / Noorderstraat kom je in de Dorpsstraat (schuin tegenover supermarkt DIRK van de BROEK is Nr. 27)

Afspraak veranderen

Als de afgesproken tijd je bij nader inzien niet zo goed uitkomt, kun je jouw afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen. Na die tijd breng ik je echter de helft van het consult in rekening.

*) Mensen met persoonlijkheidsstoornissen of zware psychiatrische problematiek en psychotische decompensaties in de voorgeschiedenis, verwijs ik door naar hierin gespecialiseerde behandelaars.

Disclaimer

EFT en TEC bieden energetische zelf bevrijdings en behandel technieken voor lichamelijke en emotionele kwesties en zijn bedoeld om bestaande en medische  en psychologische zorg aan te vullen; nimmer om deze te vervangen. De informatie die hier wordt gepresenteerd,  is educatief en wordt verstrekt als algemene informatie.
 Incubare weet niet hoe je gaat reageren en is niet verantwoordelijk om je te helpen met een probleem.

Zoals wettelijk bepaald kunnen we je –en gaan we je- geen garanties geven over jouw vermogen om met onze ideeën, informatie, tools of strategieën, de door jouw gewenste resultaten te behalen. Zelfs als heel veel mensen een vermindering en ook het verdwijnen van hun symptomen ervaren, is er geen garantie dat deze behandeltechnieken ook jouw aandoeningen zullen doen verdwijnen. Jouw resultaten  zijn volledig aan jou en afhankelijk van jouw expertise, jouw niveau van bewustzijn en de actie die jezelf onderneemt. Zoals je ongetwijfeld begrijpt zijn alle getuigenissen van cliënten slechts illustratief en mogen niet als exact, feitelijk of als een belofte van potentiële  resultaten worden beschouwd.

Onze visie is om je te helpen om jouw vastzittende emoties te bevrijden en je energetische blokkades op te heffen. Je stemt ermee in om volledige verantwoordelijkheid te aanvaarden en te nemen in verband met het gebruiken van deze technologieën . Incubare aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor het gebruik of misbruik van deze informatie.

Je stemt er mee in om Incubare en haar eigenaren, vertegenwoordigers, en werknemers te vrijwaarden,schadeloos te stellen voor alle claims die jij of jouw vertegenwoordigers kunnen hebben voor enig verlies, schade  of letsel van welke aard die voortvloeit uit het gebruik van de gepresenteerde technologieën.

EFT en The Emotion Code kennen heel weinig gedocumenteerde bijwerkingen en neveneffecten. Niettemin kan niemand u garanderen dat er geen negatieve neveneffecten voor u zullen zijn.
Cliënten met een psychiatrische aandoening –nu of in het verleden- moeten eveneens in- en onder behandeling blijven van hun professionele zorgverleners.

Dat gezegd hebbend, zijn we hier om te ondersteunen bij het maken van de veranderingen die je in het leven wilt.

 

WARM AANBEVOLEN