REFERENTIES

30 maart 2022
Anita heeft mij zo goed geholpen met mijn verdriet over het beëindigen van mijn relatie. In enkele sessies heb ik verdriet maar ook boosheid terug kunnen brengen naar nul.
Anita heeft mij op heel intuïtieve manier gebracht bij de oorzaak van mijn pijn, die ligt in een angstige hechting tijdens mijn vroege jeugd en een nare ervaring iets later. Ook daar heb ik veel aan kunnen doen. Dank je Anita voor je zachte en respectvolle manier van coachen! Jouw intuïtie is onmisbaar geweest voor mijn heling.
C, 58

21 april 2022
Hoogtevrees / vliegangst
Ik zit nog steeds liever op de fiets dan in een vliegtuig maar toch een geweldige vlucht. Totaal anders, een enorme verbeting. Resultaat boven verwachting! Heel plezierig hoe je de sesies doet, serieus, optimistisch en met humor. Héél krachtig dank je wel!
J, 62

8 mei 2022
Anita ervaar ik als veilig, warm, zorgvuldig en doortastend. Mijn angst aankijken, doorvoelen wat het met me doet. Ook de reactie in mijn lijf voelen. Door samen met Anita hier doorheen te kloppen op de EFT punten heeft me veel opgeleverd. Het geeft me vrijheid, ruimte. Ik zit beter in mijn lijf en vertrouw m'n lijf meer.
M, 67

25 mei 2022
Een aantal fijne sessies EFT gehad van Anita, meteen na de eerste sessie voelde ik me een stuk beter. Zowel op emotioneel en ook op fysiek gebied voelde ik me weer meer in balans en krachtiger. Anita begeleid de sessies op een geduldige wijze met humor. Ook kijkt ze zonder oordeel en op een neutrale manier naar de hulpvraag wat op zich al ruimte geeft. Tijdens de sessies heb ik mooie inzichten gekregen.
T, 56