eft en TEC


 

Waarom zou je Emotional Freedom Techniques of The EmotionCode®gebruiken?

 -Het is zeer effectief bij ziektes en stress.
-Het lichaam is zelf helend.
-Je kan het zelf oplossen, of bij je kinderen.
-Kostenbesparend.
-Wat weg is, is ook echt weg.
-Je pakt de oorzaak aan.
-Je krijgt meer inzicht in zelf.
-Het werkt met je onderbewuste.

 

Wist je dat  je  slechts zo’n 5%  van je brein bewust gebruikt? Veranderen gaat dus veel sneller én gemakkelijker als je met het onbewuste brein werkt. Op pure wilskracht stress verminderen, boosheid en verdriet loslaten is véél moeilijker. EFT en TEC zijn behandelmethodes die zeer effectief met het onbewuste brein (95% van je hersenen)  werken.

 

EFT

 EFT is ontwikkeld door Gary Craig. Er is een meditatieve en klop of tapping vorm.
Kloppen of tappen doe je op bepaalde punten op het hoofd en lichaam. Via deze punten gelegen op meridianen communiceer je met jouw lichaam en geef je aan dat het veilig is. Via jouw pijnen en problemen probeerde jouw lichaam ook met jou te communiceren, je begreep het alleen niet en wou dat het beter ging. Daar gaan we nu iets aan doen. Besef wel dat problemen waar je onbewust al je hele leven aan werkt niet 1,2,3, opgelost zijn. Of soms,omdat iets opgelost is, komt er een nieuwe pijn, ziekte naar boven. Gelukkig leer je zelf ook hoe het werkt. En gericht opruimen gaat beter dan opbouwen.
We werken met een kort, 10-20 sec, moment waarin iets gebeurt en jij iets voelt.  Je voelt hoe zwaar dat is van 0 tot 10. En omdat je dat weer herbeleeft alsof het nu gebeurt kunnen we onverwerkte gevoelens herbeleven en al tappend of mediterend loslaten. Wat volledig is geneutraliseerd komt ook niet meer terug. En het mooie is dat je “slechts” 5 tot 50 van dezelfde soort situaties hoef aan te pakken om er helemaal van af te zijn. Het werkt net zo goed online als wanneer je bij mij bent.

Mijn wens is dat alle kinderen deze technieken in de vingers krijgen. Dat zou pas kosten besparend en wereld verberend zijn!

 

TEC

The Emotion Code® is ontwikkeld vanuit de principes en werkwijze van grondlegger dr. Bradley Nelson.  Met behulp van Kynologie, spierspanning, sporen we vastzittende emoties op die we daarna bevrijden.  Via ons onderbewuste geeft het  lichaam antwoord zodat we  in staat zijn energetisch blokkades op te lossen. We nemen voldoende tijd tussen iedere emotie die wordt bevrijd.  Deze simpele methode  werkt diep door. Sommige voelen dat gelijk anderen voelen het pas als we te ver gaan. Daarom is 8 emotie- energieën  bevrijden per dag genoeg. Energetische blokkades zijn de oorzaken van alle zieken en kwalen.
EFT en The Emotion Code® werken ook fantastisch bij dieren.

Novet


Huiswerk

Leren doe je door dingen te herhalen en verbindingen te maken, dat geldt voor goede en praktische dingen. Ook voor zaken die je nu niet meer dienen en waar je zelfs veel last van kunt hebben. Waar heb jij last van? Wat ben jij gaan geloven over jezelf? Wat staat er op jouw muur geschreven?
Het helpt enorm wanneer je tussen sessies zelf ook aan de slag gaat. Klop iedere dag op Het Vervelendste Momentje Van De Dag ( HVMVDD). Dan zie je ook hoe vaak je in de stress schiet, wat de rode draad is. Oftewel: je negatieve kernovertuiging.

Wat staat er op jouw muur geschreven?

Energetisch Lichaamswerk

Huidhonger? Natuurlijk wil je aangeraakt worden. Het is een primaire levensbehoefte!
Na je reis door het verkeer kom je hier tot rust en geniet je van een thee of watertje. Veel vertellen is niet nodig.
Samen ademen we diep in en dan laat je op een uitademing los wat je niet meer nodig hebt. Met een paar vragen stemmen we op elkaar af en geef jij aan waar je extra energie nodig hebt. Dit moment is helemaal voor jou. Tijdens deze sessie raak ik je aan met lange bewegingen en geef tegelijk reiki energie. Dit werkt zoveel dieper dan de aanraking. Je voelt een gevoel van rust, heling en verbondenheid. Na de sessie vertel ik je wat ik heb gevoeld.

gesprek in beweging

Soms is verwerken in beweging komen. Niet meer dan je ene voet voor de andere zetten. Doordat we beiden de zelfde kant op kijken, gaat praten gemakkelijk. Dit zou een mooie manier zijn om kennis te maken. Bepalen waar je mee wilt starten. Te ondervinden of ik de juiste persoon ben waar jij mee aan het werk wilt.

Draag gemakkelijke kleding en (wandel)schoenen. Ik zorg voor een watertje.

EFT RETRAITE

Ben je ook zo klaar met het eindeloos praten over je problemen, alles opkroppen, je niet goed genoeg voelen, pijnen die alleen maar verdoofd worden met pillen? Dan is deze aanbieding voor jou. 14 Dagen hard aan jezelf werken, hard genieten, hard uitrusten. Een nieuw begin voor de rest van je leven.

Een aantal keer per jaar verzorg ik een luxe EFT retraite voor een kleine groep van 4 tot 8 mensen. In 2 weken waarin we intensief aan de slag gaan met EFT Gold Standard leer je waar jij op aangaat en hoe je dit kan ontladen. De techniek heb je zo in de vingers. Belangrijk, want natuurlijk zet je het proces thuis voort. Jij wilt toch ook je rugzak legen en een gelukkig leven?! Al dat harde werk wisselen we dit af met meditatie, wandelen in de omgeving, dansen, massages. Op deze prachtige plek, is ook tijd is om lekker te niksen, heel belangrijk voor je herstel. Ook verwennen we jou met heerlijke maaltijden. Bij aankomst is er een leuk cadeautje voor jou.

Voel eens goed, luister eens naar jezelf. Kan je dat nog? Wat heb op dit moment nodig en waar wil je liever van af? Waarom alle ballen tegelijk in de lucht proberen te houden? Gun jezelf deze "alleen voor mij tijd". Kies eerst voor jezelf dan is er later weer ruimte voor anderen.
Besef je dat ALLE LICHAMELIJKE SYMPTOMEN een echo zijn van onopgeloste negatieve emoties. Dus of je nu stress, hoogtevrees hebt, huidproblemen, sprekersangst of blaasontsteking. Dit is het perfecte moment om er nu iets aan te doen. Je kan problemen nooit op dezelfde manier oplossen zoals ze gemaakt zijn daarom is EFT tapping zo een unieke manier die je gewoon zelf moet leren. De buiten kant verzorgen ons van top tot teen en de binnenkant wordt vaak vergeten. De meeste klachten behandelen we alsof we gaan dweilen met de kraan open. En dan ziet iedereen dat is niet handig.

Dit is meer dan een luxe vakantie. Dit heb je nodig en ben je waard!

DUUR IS: EEN JAAR THUIS ZITTEN MET EEN BURNOUT, NIET DIE BAAN HEBBEN WAAR JE GELUKKIG VAN WORDT, ZELF MEDICATIE BETALEN OMDAT JE NIET NAAR JE LICHAAM LUISTERT, OP VAKANTIE GAAN EN NIET GENIETEN, BLIJVEN ROND SUKKELEN EN KLAGEN DAT EEN ANDER HET BETER HEEFT.